Startpagina

Indigo Colors Kinderschmink - Informatie

Homepage
 

Bereikbaarheid

Indigo Colors is bereikbaar per e-mail, telefoon 06-25131235 van 10.00 - 22.00 uur, of via het contactformulier.

Schminkers

 • Indigo Colors levert absolute kwaliteit en raffelt niets af. Per uur maakt een schminker, afhankelijk van het gekozen ontwerp, circa 8-10 volledige professionele schminks.
 • Indien u veel kinderen verwacht tijdens uw evenement, is het ook mogelijk om meerdere schminkers in te huren zodat ieder kind aan bod komt en er geen al te lange wachtrijen ontstaan. Weet u niet hoeveel schminkers u nodig heeft voor uw evenement dan geeft Indigo Colors u graag advies hierover.
 • Huurt u naast het boeken van Ivy Bisoen meerdere schminkers in via Indigo Colors, houdt u er dan wel rekening mee dat iedere schminker zijn/haar eigen schminkniveau heeft en dat dit dus kan afwijken van de foto's die u op deze website ziet. Alle schmink ontwerpen op de fotopagina's zijn gemaakt door Ivy Bisoen.

Productinformatie

 • Indigo Colors werkt voornamelijk met professionele theater en tv producten van Kryolan en Make-up Studio. Hiernaast werken wij ook met producten van PartyXplosion, Amerikan Body Art en Diamond FX.
 • De schmink en overige materialen zijn hypoallergeen, huidvriendelijk en onschadelijk.
 • Na gebruik worden alle gebruikte materialen altijd gereinigd met een desinfecterende zeep.
 • Verwijderen van de schmink met Sunlight zeep (verkrijgkbaar in alle supermarkten): De schmink is normaal gesproken eenvoudig te verwijderen met water en zeep. Doordat sommige schminks meer pigment bevatten kan het zijn dat er na het wassen een kleur waas achter blijft op de huid. Dit weet ik vanuit mijn eigen ervaringen, tijdens het schminken blijft er soms een waas schmink op mijn vingers zitten die ik er op niet helemaal afkrijg met Lotiondoekjes. Daarom raad ik aan Sunlight zeep te gebruiken om de schmink er af te wassen, dit omdat de pigment waas die soms achter kan blijven, met deze zeep binnen een paar seconden te verwijderen is.
 • Verwijderen van de schmink met Lavendel lotiondoekjes van de Kruidvat: De meeste schmink kleuren en merken zijn makkelijk te verwijderen deze lotion doekjes. Ik raad deze lotion doekjes aan te gebruiken omdat ik na zelf veel lotion en billendoekjes uitgetest te hebben, heb ondervonden dat met de Lavendel lotiondoekjes van de Kruidvat de schmink het beste te verwijderen is en het ook geen branderig gevoel op je gezicht oplevert, dit in tegenstelling tot diverse andere lotiondoekjes die ik heb uitgetest.

Schmink Vacatures

 • Indigo Colors is op zoek naar professionele schminkers die op een goed niveau kunnen schminken, liefst fulltime ZZP'er zijn, en in het bezit zijn van KvK en BTW nummer is verplicht. Ben je op zoek naar meer opdrachten of kan je zelf ook nog schminkers gebruiiken bij je eigen opdrachten? Dan zien we jouw aanmelding (inclusief foto's op je eigen website) graag tegemoet, aanmelden kan middels het contactformulier.

Webshop Indigo Colors - Handmade Creations

 • Via onze webshop kunt u de volgende artikelen bestellen: Glitter Tattoo Sjablonen + glitter tattoo benodigdheden, Schmink sjablonen, Airbrush stencils, Nail-art stencils, Decoratie stencils, Koffie Stencils, Muurstickers, Deurstickers, Raamstickers, Festival Juwelen / Bling. Alle artikelen (behalve de glitter tattoo benodigdheden zoals glitters, lijm en penselen) zijn handgemaakt door Indigo Colors. U kunt onze webshop via deze link bereiken Webshop Indigo Colors.

Workshop Schminken

 • Zelf leren schminken? Ook dat is mogelijk via Indigo Colors. Wij geven voornamelijk 1 op 1 privé lessen op onze eigen locatie op bij u aan huis maar workshops in groepsverband zijn ook mogelijk, lees hier uit welke workshops u kan kiezen en de nodig informatie en tarieven per workshop.

Cadeau tip: Cadeaubon Indigo Colors

 • Verras je vrienden, collega's of familieleden met een originele cadeaubon van Indigo Colors.
 • De cadeaubon inclusief luxe envelop is te verkrijgen in verschillende waardes van € 10 - € 100 en is één jaar geldig.
 • De cadeaubon kan ingewisseld worden voor:
  - Artikelen uit onze webshop: Webshop Indigo Colors
  - Een privéles of workshop schminken of glitter tattoo's ('waarde dient € 80 te zijn)
 • De cadeaubon is niet in te wisselen voor geld.

Nog vragen?

 • Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen, neemt u dan gerust contact op met ons. Wij zijn te bereiken per: e-mail, telefoon 06-25131235, of via het contactformulier

Indigo Colors - Mercatorstraat 50 d - 1056 RJ Amsterdam - Email: ivy@indigocolors.nl - Mobiel: 06 - 25131235